Neidudekoori Kammerhääled esimene konkurss lõppes väga edukalt!

11. aprillil toimunud Eesti Naislaulu Seltsi korraldatud võistulaulmisel, mis oli ühtlasi ka Kammerhäälte esimene konkurss sai koor palju tunnustust ning kiidusõnu.
11026146_1636803009886385_6228122908730802883_nA-kategooria naiskoorides jäädi I-II kohta jagama Tartu Ülikooli Akadeemilise Naiskooriga (dirigent Triin Koch), lisaks omistati Kammerhäältele eripreemia parima kohustusliku laulu esituse eest – Tauno Aints „Unelus” ning dirigent Ingrid Roosele noore dirigendi preemia.

Eesti Naislaulu Seltsi korraldatud võistulaulmine oli koori esimene konkurss ning kindlasti väga suure tähtsusega koori edasises arengus. „Konkurss andis koorile kindlasti palju motivatsiooni juurde. Kuna tegemist on siiski väga noore kooriga mille nimi ei ole veel laialdaselt levinud, siis oli see ka oluline nii öelda märgi maha panek, et oleme siin. Ning kuna juba mõne nädala pärast on ees ootamas rahvusvaheline koorikonkurss „Tallinn 2015” siis oli see meie jaoks ka hea võimalus esimest konkursinärvi tunda ja ka mõned lood järele proovida”, sõnas Roose.

Advertisements